| | #1 (Permalink) |
| Junior členských Založen: 03. 2008
Poděkování: 0
Poděkoval 0 Times in 0 Příspěvky
REP Power: 0 | Jsem Susanne z Německa a jsem se přestěhoval do Irska asi před 2 měsíci, zde pracovat jako chůva. Hledám lidi, aby pověsit ven s novými přáteli. Bydlím v Newbridge, County Kildare. Je to asi 30 až 45 minut jízdy z Dublinu. Non vedo l'ora di sentire da voi! Susanne |
| | |
| | #2 (Permalink) |
| Host
|
Jak se máš? Budu žít v Dublinu dne 29. dubna a bude se učit anglicky po dobu 1 roku. Chtěl bych vědět, jsem se také pokusit pracovat jako chůva, pokud víte o jakékoli rodiny, dejte mi prosím vědět. Mluvme o MSN? Nebo e-mail? MSN: marcelebernardes@hotmail.com .... Přidat mne nebo mi pošlete e-mail Jsem brazilské a já mám 29 let. Čekám na vás! |
| |
| | #3 (Permalink) |
| Junior členských Založen: 04. 2008 Místo: Dublin
HEY Susi, vítejte Dublin! U bude opravdu rád, že tady v Irsku v mnohem ... radím vám, je vidět, Dublin City o víkendech a pak návštěva likes Galway, Cork etc po tom brát to zase vidět každé místo. Pokud budete potřebovat jakékoli informace o Irsku neváhejte a napište mi Stiofan |
| | |
| | #4 (Permalink) | |
| Junior členských Založen: 04. 2008
Ahoj Susanne, Nice 2 schází ui hledání nového přítele pro servítky v ptáček ... dělal u mít jakýkoliv dobrý příběh v Irsku? u jako tady? im Leo 28yo z co.louth .... Takže pokud chcete najít u subjektu ve městě ..... nebo jen chcete pomoct email 2 leocheung27@hotmail.com cu brzy | |
| | |
| Sponzorované odkazy |
| | #5 (Permalink) |
| Junior členských Join Date: kesäkuu 2007
Ahoj, Tak jsem ještě přemýšlel o Klouzavé tam cos mi bylo řečeno, mnoho krásných věcí na Irsko a jeho lidé, jen musí stanovit, co se zde před odjezdem Barcelona.I rád bych, že někdo bude kapku nějaké informace sem tam mě sem, abych to bit clear.Cos im myšlení snažit, aby to tam znamená žít a pracovat tam. Kamal. |
| | |
| | #7 (Permalink) |
| Junior členských Join Date: kesäkuu 2007
Taaaaa, Můžete tak pěkné, aby drop některá slova here.Well im rádi věděli, že jeho opravdu to, co mi bylo řečeno o Irsku .Doufám, že to slyším od vás víc susi.Take péče. Bye Bye pro teď. |
| | |