Homepage

Moving to Ireland Homepage - NewtoTown.ie
Život v Irsku. Přesun do Irska pracovat. Irský vízum a žije v diskusních fór Irsku.

Automatické překlady (powered by Google):
Bulgarian Chinese Czech Dutch English Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Žijící v Irsku - NewtoTown.ie > Život v Irsku > Život v Irsku

Reply

Nástroje témat Hledat v tomto téma Režimy zobrazení
Old 02.05.2010, 14:54   #1 (Permalink)
T 97
Junior členských

Připojit Datum: srpen 2009
Poděkování: 0
Poděkoval 1 Čas na 1 pracovní místo
T97 is on a distinguished road
Default Movers v Dublinu (místní)

Ahoj, Můj manžílek a já se stěhují domů, do 3 mil, kde jsme v současné době bydliště, (směšné eh, ale chceme přiblížit Dart). Nemáme auto, a uvažoval, jestli někdo ví, cenově dostupné místní mover, který 'krátký' vzdálenosti? Nemáme moc nábytek se pohybovat, ale máme spoustu oblečení a knihy, a já si nemyslím, že by tyto vejde do taxi. Budeme potřebovat pomoci s výkonem naše výrobky (já jsem pod počasí a nemohl pomoci moc se zvedací), že je důvod, proč jsme přemýšlet o pronájmu stěhováky. Veškerá doporučení by vítám.

Díky předem!
T97 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 23-04-2010, 00:43   #2 (Permalink)
jt12345
Junior členských

Připojit Datum: květen 2009
Poděkování: 0
Poděkoval 0 Times in 0 Příspěvky
jt12345 is on a distinguished road

Enterprise Rent-a-Van je vaše nejlevnější řešení. Pronájem van za den, a několik cest, a pak požádat o pomoc 1 nebo 2 kamarády.
jt12345 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Nástroje témat Szukaj w tym wątku
Szukaj w tym wątku:

Advanced Search
Režimy zobrazení

Podobná témata
Závit Zakladatel tématu Forum Odpovědi Poslední příspěvek
Hlasování v místních volbách poonkave Život v Irsku 1 03.06.2009 09:05
Imigranti čelí překážkám při komunálních volbách Newshound Zprávy 0 20-04-2009 07:28
Pohybující se po městě, kde najít místní mover? seanl Vivre en Irlande 4 30-05-2008 12:18

Všechny časy jsou v GMT +1. Aktuální čas 17:21.

Web design Irsko - DroneDesign.com
vB Enterprise Překladatel by NLP-Er