| |||||||
| Μητρώο | Συχνές ερωτήσεις | Κοινωνικές Ομάδες | Ημερολόγιο | Έρευνα | Σημερινά μηνύματα | Σημείωσε τα forums διαβάζω |
| | Εργαλεία Θέματος | Αναζήτηση αυτού του Θέματος | Display Modes |
| | #15 (permalink) |
| Αποτελέσματα
| Με ό, τι συμβαίνει τώρα στην Α.Ε. καθίσταται περισσότερο ελκυστική επιλογή για μένα και την οικογένειά μου. Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θεωρείται το πιο σημαντικό πράγμα που καθιστά την απόφαση αυτή τόσο δύσκολο είναι το γεγονός ότι αυτό θα προκαλέσει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή των παιδιών μου ηλικίας 6 και 8. Αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς να με βάλετε σε επαφή με έναν πρώην Α.Ε., που πρόσφατα μεταφέρθηκε στην Ιρλανδία, όπως προφανώς θα υπάρξουν μαθήματα που θα μπορούσα να μάθω και έμπειρων συμβουλών θα είναι ευγνώμονες. |
| |
| | #16 (permalink) | |
| Αποτελέσματα
|
Γεια σου, Ο σύζυγός μου, εγώ και τρία κορίτσια ζουν στην Ιρλανδία για 3 1 / 2 μήνες τώρα, υπάρχει πολλή γραφειοκρατία αρχικά. Τα παιδιά μου έχουν προσαρμοστεί αρκετά καλά, απολαμβάνουν την ελευθερία της Ιρλανδίας και το παιχνίδι και ιππασία ποδήλατα τους έξω. Η τύχη στην Ιρλανδία θα πρέπει να μετεγκαθίστανται σε? Πέτα μου ένα email και θα προσπαθήσω να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου είναι aileensleith@yahoo.ie Καλή τύχη! Παράθεση:
| |
| |
| | #17 (permalink) |
| Αποτελέσματα
|
Γεια σου, Είμαι από Durban, SA και ενδιαφέρεται πραγματικά για την μετακίνηση προς την Ιρλανδία. Έχω πάει εκεί πριν και απολύτως άρεσε! Θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να πάω για αίτηση για μια θέση εργασίας και θεώρηση παραμονής και είναι αυτό δυνατό. Κρατώ μια νοτιοαφρικανική διαβατηρίου και δεν είμαι ειδική σε τίποτα. Λοιπόν, έχω ένα πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί ως Διευθυντής στον τομέα της φιλοξενίας για πολλά χρόνια. Πρέπει να γνωρίζουν τι επιλογές έχω. Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστίες |
| |
| | #18 (permalink) |
| Junior κράτος Εγγραφή: Ιούν 2009 Τοποθεσία: JHB, Νότια Αφρική
Ευχαριστίες: 0
Ευχαρίστησε 0 Times σε 0 Posts
Φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που αυτό το νήμα ξεκίνησε. Είμαι έχοντας πολλά δυσκολία να πάρει μια συνέντευξη εργασίας στην Ιρλανδία (είμαι ακόμα σε JHB). Είναι μια σύλληψη 22 με την πράσινη κάρτα (χρειάζεται μια προσφορά εργασίας για να πάρει την πράσινη κάρτα, αλλά οι εταιρείες / φορείς με θέλει η μια πράσινη κάρτα, πριν εξετάσει το βιογραφικό μου). Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια συμβουλή για μένα; Είναι οι εταιρείες εκεί που θα προσλαμβάνουν μη μελών του ΕΟΧ υποψηφίων (έχοντας τη σωστή δουλειά σε χαρτί); Πραγματικά, πραγματικά Θα ήθελα να προχωρήσουμε προς την Ιρλανδία. |
| | |
| Σύνδεσμοι διαφημιζομένων |
| | #19 (permalink) |
| Αποτελέσματα
|
Αν είστε επιλέξιμοι για μια πράσινη κάρτα μπορείτε να πάρετε μόνο το ένα μετά έχετε μια σταθερή προσφορά εργασίας για 2 χρόνια. Όμως, αυτή τη στιγμή, οι εταιρείες προσπαθούν να προσλάβουν άτομα που έχουν ήδη εδώ, έτσι, ως μη αλλοδαπός ΕΕ, θα το βρείτε εξαιρετικά δύσκολο να εξασφαλίσει μια συνέντευξη, δεν πειράζει μια προσφορά εργασίας. Δυστυχώς, αν απολυθούν, θα πρέπει να αναμένεται να φύγει από την Ιρλανδία εντός 3 μηνών. Λυπούμαστε γι 'αυτό, αλλά ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί σε μερικά χρόνια! |
| |
| | #20 (permalink) |
| Junior κράτος Bli Dato: juni 2010
Ευχαριστίες: 1
Ευχαρίστησε 0 Times σε 0 Posts
Im Πρετόρια sa frm, wel nt im λέγοντας νότια doesn't αφρική έγκλημα hav το κάνει, εγώ κάνω bt ppl thnk κάνουμε exegerate περίοδος αυτό, u hav dnt να περπατήσουν εκμετάλλευση ur καρδιά στα χέρια ur προσεύχονται nothng συμβαίνει σε u, γεγονός δεν είναι ανεξάρτητα από τον τόπο u πάνε στον κόσμο u ρίξει urself σε ένα κλουβί u λιοντάρι wil τρώγεται β, υπάρχει r πιο plces στο sa ότι r πολύ ωραίο να αφήσει το σύζυγό μου που είναι wht ireland frm έμεινε μαζί μου σε μια townshp της Πρετόρια 4 6 μήνες ο n neva αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έγκλημα ή υπήρχε κίνδυνος να υπάρχουν, πλέον s.africans άδεια sa λόγω προσωπικών λόγων τους nt sa couse είναι κακός εγώ ήρθα εδώ ni stil b.lieve κοχ του εκεί
|
| | |
| | #21 (permalink) |
| Αποτελέσματα
|
Νομίζω ότι Smyth έχει παρωπίδες και πρέπει να τους κωφούς. Η Νότια Αφρική είναι η πιο επικίνδυνη χώρα στον κόσμο. όπου poeple με βοηθήματα πιστεύω ότι αν τα παιδιά βιασμός θα θεραπευτεί. Η εθνική yoth αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος λέει ο.κ. του να σκοτώσει τους αγρότες και η κυβέρνηση στηρίζει τις δράσεις του, ακόμα και όταν έχει υψηλό δικαστική εντολή να σταματήσει τις ενέργειές του. Και ο πρόεδρος έχει μερικές συζύγων. Όταν θέλεις να σταματήσει Smyth .... ξυπνήσει και η μυρωδιά του καφέ. Η υψηλή φώτα σε εθνικά γεγονότα ήταν μια moman δέχθηκε επίθεση και στη συνέχεια το ίδιο το άτομο παρέδωσε στην Grada (Αστυνομία) Η πολλαπλή και πιο χειρότερα εγκλήματα που συνηθίζει να φτάσει η είδηση sa |
| |
| Εργαλεία Θέματος | Αναζήτηση αυτού του Θέματος |
| Display Modes | |
| |
| | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νοτιοαφρικανοί που θέλουν να μετακινηθούν στην Ιρλανδία HELP χρειάζονται | LibertyJane | Μετακομίζει στην Ιρλανδία | 21 | 28-08-2010 07:40 π.μ. |
| Της Νότιας Αφρικής που μετακομίζει στην Ιρλανδία σχετικά με την Πράσινη Κάρτα - χρειαζόμαστε ορισμένες διευκρινίσεις | PKSA | Μετακομίζει στην Ιρλανδία | 8 | 05/02/2009 10:23 π.μ. |
| Costo dello spostamento dal Sud Africa | indigojane | Μετακομίζει στην Ιρλανδία | 0 | 17-11-2007 13.51 μ.μ. |
| Μετακομίζει στην Ιρλανδία από τη Νότια Αφρική | Lauren | Μετακομίζει στην Ιρλανδία | 1 | 18-10-2007 10:46 |
| Przenoszenie kot z Republiki Południowej Afryki do Irlandii | caz_von | Μετακομίζει στην Ιρλανδία | 4 | 30-07-2007 15.38 μ.μ. |