Homepage

Moving to Ireland Homepage - NewtoTown.ie
Ζώντας στην Ιρλανδία. Μετακίνηση στην Ιρλανδία για να εργάζονται. Ιρλανδική θεώρηση και τη διαβίωση στην Ιρλανδία φόρουμ συζητήσεων.

Αυτόματη Μετάφραση (powered by Google):
Bulgarian Chinese Czech Dutch English Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Ζώντας στην Ελλάδα - NewtoTown.ie > Η ζωή στην Ιρλανδία > Ζώντας στην Ελλάδα

Reply

Εργαλεία Θέματος Αναζήτηση αυτού του Θέματος Display Modes
Old 02/05/2010, 14:54 μμ   #1 (permalink)
T97
Junior κράτος

Ευχαριστίες: 0
Ευχαρίστησαν 1 φορά σε 1 Post
T97 is on a distinguished road
Default Εισηγητές στο Δουβλίνο (τοπική)

Γεια σου, σύζυγος μου και εγώ είμαστε διακινούνται σπίτια, εντός 3 μιλίων που βρισκόμαστε σήμερα κατοικεί, (γελοίο EH, αλλά θέλουμε να προσεγγίσουν την Dart). Δεν έχουμε ένα αυτοκίνητο, και αναρωτιόμουν αν κάποιος γνωρίζει μια προσιτή τοπικής κίνησης που κάνει «κοντά» αποστάσεις; Δεν έχουμε πολλά έπιπλα για να προχωρήσουμε, αλλά έχουμε πολλά ρούχα και βιβλία, και δεν νομίζω ότι αυτά μπορούν να ενταχθούν σε ένα ταξί. Θα χρειαστούμε βοήθεια για την εκτέλεση τρόφιμα μας (είμαι με τις καιρικές συνθήκες και δεν θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ με την ανύψωση), γι 'αυτό είμαστε σκέψης της ενοικίασης όσους αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Τυχόν συστάσεις θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
T97 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 23-04-2010, 12:43 AM   #2 (permalink)
jt12345
Junior κράτος

Ευχαριστίες: 0
Ευχαρίστησε 0 Times σε 0 Posts
jt12345 is on a distinguished road

Επιχειρήσεις rent a Van είναι φθηνότερη λύση σας. Νοικιάσω ένα βαν για την ημέρα και να κάνω μερικά ταξίδια, και στη συνέχεια να ζητά την βοήθεια των 1 ή 2 φίλους.
jt12345 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Εργαλεία Θέματος Αναζήτηση αυτού του Θέματος
Αναζήτηση αυτού του Θέματος:

Σύνθετη Αναζήτηση
Display Modes

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ψηφοφορία στην Τοπική Εκλογική poonkave Ζώντας στην Ελλάδα 1 03/06/2009 09h05
Οι μετανάστες αντιμετωπίζουν εμπόδια στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις τοπικές εκλογές Newshound Naujienos 0 20-04-2009 07:28 π.μ.
Προχωρώντας σε όλη την πόλη, όπου για να βρείτε μια τοπική πρωτοπόρου; seanl Ζώντας στην Ελλάδα 4 30-05-2008 12:18 μ.μ.

Όλες οι ώρες είναι GMT +1. Η ώρα τώρα είναι 17.27 μ.μ..

Web design Ιρλανδία - DroneDesign.com
vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής από NLP-Er