Homepage

Moving to Ireland Homepage - NewtoTown.ie
Dzīvo Īrijā. Pārvietot uz Īriju strādāt. Īru vīzu un Īrijā diskusiju forumos dzīvo.

Automātiskā Translations (powered by Google):
Bulgarian Chinese Czech Dutch English Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Dzīvo Īrijā - NewtoTown.ie > Dzīve Īrijā > Pārceļas uz Īriju

Reply

Thread Tools Meklēt šajā pavediens Displeja režīmi
Old 19-07-2010, 22:39   #71 (Permalink)
Niro
Junior Member

Paldies: 0
Podziękował 0 razy w 0 postów
niro is on a distinguished road
Default palīdzība nepieciešama lūdzu

Sveiki visiem,

Paldies par visu šo informāciju ievietojis šeit, es patiešām augstu vērtēju nedaudz padomu, lūdzu Es esmu īru un esmu darbā, lai ukraiņu meitene, un es vēlos, lai viņai uz Īriju šogad. Mēs esam bijuši kopā vairāk nekā trīs gadus, un viņa ir uz Īriju, lai apmeklētu mani trīs reizes, un es esmu bijis Kijevā divas reizes. Plāns ir viņas nāk uz Īriju par brīvdienu vīzu, un pēc tam pieteikties uz apprecējās reģistra iestādē. Man bija teicis, ka mēs pat varētu piemērot viņas vīzu pagarināt, ja mēs sniedz pierādījumu, ka mēs būtu precējušies (nav pārliecināts, vai tas ir taisnība)?

Vai jūs, lūdzu, sniegt man padomu par labāko rīcības veidu, kā es ceru, lai mana sieva jāizvirza Īriju divu mēnešu un vēlas iegūt tiesības, jo es nevaru būt domas par viņas sūta atpakaļ uz Ukrainu, ja mēs neievēro pareizu procesu. Es esmu pilna laika darbu un var nodrošināt viņu tā, ka nebūs jautājums, vai nu.

Jebkurš padomus būtu ļoti appreciated, pateicoties iepriekš
niro is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 20-07-2010, 23:30   #72 (Permalink)
horseygirl
Junior Member

horseygirl is on a distinguished road

hi visiem

im Britu pašlaik dzīvo Skotijā. mans vīrs ir Indijas pilsonis. mēs esam pašlaik, izņemot un viņš tikko ir atteikta laulātais vīzas uk. Es esmu pilnīgi slims būt viena no otras un pilnīgi slims no tā, kā uk ir ignorējot manas tiesības, un saglabājot mums atdalīta. man ir pavadīts laiks, Īrijā previouly un mīlēja to un im plānoja pārcelties uz dzīvi Īrijā gadiem pāris un atrast darbu. ja es did this, ir mans vīrs drīkst pievienoties man? ja viņš var to, kas ir procedūra vai ko vīza viņam būtu nepieciešams utt? im bail es esmu clueless par šo. im nav bothered par viņa darbu tā, ka nav problēmu. Es tikai vēlos, lai mēs būtu kopā vēlreiz. cik ātri viņš varētu pievienoties man? jebkuru palīdzību vai informāciju, būtu daudz appreciated.

paldies
horseygirl is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 21-07-2010, 01:42   #73 (Permalink)
Dee
Junior Member

Pateicās 2 reizes 2 Posts
Dee is on a distinguished road

@ Horseygirl ja jūs lasīt kuģa dažas min pirms norīkojuma, kā arī apskatīt īru info vietas, jūs parasti atrast savu jautājumu jau ir atbildēts, tur jau ir atbildes šajā pavedienu atkārtoti. ES līguma tiesībām, kas tieši atbildētu uz jautājumu, jums ir jautā. Arī īru imigrāciju info vietām (INIS & iedzīvotājiem, ti.) Izskaidrot jautājumus ļoti skaidri, vēlreiz saites ir jau iepriekšējā lapā šo pavedienu.

1. ostā būtu īru imigrāciju info vietnēs anyway, jo Jums ir jāievēro savas informācijas vēstuli.

Vienāda Niro - apskatīt Jūsu valdības info portālos valsts lietas pietiekami skaidri.
Dee is offline  
Reply With Quote
Old 21-07-2010, 08:49   #74 (Permalink)
Nereģistrēts
Viesis

Quote:
Sākotnēji Ievietoja Dee View Post
@ Horseygirl ja jūs lasīt kuģa dažas min pirms norīkojuma, kā arī apskatīt īru info vietas, jūs parasti atrast savu jautājumu jau ir atbildēts, tur jau ir atbildes šajā pavedienu atkārtoti. ES līguma tiesībām, kas tieši atbildētu uz jautājumu, jums ir jautā. Arī īru imigrāciju info vietām (INIS & iedzīvotājiem, ti.) Izskaidrot jautājumus ļoti skaidri, vēlreiz saites ir jau iepriekšējā lapā šo pavedienu.

1. ostā būtu īru imigrāciju info vietnēs anyway, jo Jums ir jāievēro savas informācijas vēstuli.

Vienāda Niro - apskatīt Jūsu valdības info portālos valsts lietas pietiekami skaidri.
Sveiki
paldies par info, varbūt es esmu vienkārši nav lasījums šajās vietās ir pareizi, bet im kļūst sajaukt, tas ir iemesls, kāpēc es ievietojis šeit, lai saņemtu palīdzību, sorry, ja tas ir nepareizi es domāju, tas ir, kas tas bija. Es centīšos tos vēlreiz.

Reply With Quote
Sponsorētās saites
Old 2010/04/08, 18:57   #75 (Permalink)
jautājumi
Junior Member

Paldies: 3
ters is on a distinguished road

Hi atkal visiem ...

tāpēc šis ir tas, kas notika ar mani, kad es ieradās Īrijā .... imigrācijas virsnieks deva man virkni vēstuļu sakot, man bija liegta ieceļošana, un tur mans pases (raktuvju un manu dēlu) ... pēc šīs viņš teica man ir 1 nedēļa ziņot lidostu lidojumam out. Es domāju, kļūda, mēs, kas bija nosūtot mans vīrs, kas uz Īriju, lai iegūtu darbu, pirms mēs ieradušies.

Viņš phoned imigrācijas virsnieks, kas tur manu pases un runāja par pāris min, kuru laikā es varētu saprast, viņš gaida turpmākus norādījumus no Dublinas.
Viņš informēja mūs pieteikties eu1 pieteikuma veidlapa iespējami drīz.
Tagad to, ko mēs darām .... mums nav manas pases .. pat kopiju viņiem? ...

Mums patiešām ir nepieciešams zināms palīdzēt .... plllllsssssssss
ters is offline  
Reply With Quote
Old 2010/05/08, 11:04   #76 (Permalink)
Vikingdub
Moderators

Pateicās 23 reizes 23 Posts
Vikingdub is on a distinguished road

Vai Jūs sakāt, ka jūs tikko ieradušies Īrijā bez jūsu ES pilsoņa vīru? Ka jūsu ES pilsonis vīrs nebija noteikta dzīvesvietu Īrijā? Tas ir pilnīgi skaidrs, ka th ES pilsonim ir jābūt "saites", uz Īriju, ja viņš nav nedz dzīvo, nedz strādā Īrijā un nav pavadīs jūs, jūs nevarēsiet pretendēt uz EU1 kamēr viņš ir izveidojis dzīvesvietu un saimniecisko darbību .
Vikingdub is offline  
Reply With Quote
Old 2010/05/08, 18:06   #77 (Permalink)
jautājumi
Junior Member

Paldies: 3
ters is on a distinguished road

imigrācijas virsnieks padarīja ļoti skaidri man, ka pat tad, ja man bija mans vīrs ar mani brīdī, kad, ka es būtu bijusi atteikta, jo mums nepieciešams pieteikt savas eu līgumtiesības pirms ierašanās Īrijā.

Viņš informēja mani, ka tad, ja i dont ir atvaļinājumā svētdiena i būtu daudz trouble ...

Es esmu pārliecināts, ka tur ir kaut ko mēs varam darīt? ...
ters is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Поиск этой теме
Поиск этой теме:

Izvērstā meklēšana
Displeja režīmi

Līdzīgi Threads
Vītne Thread Starter Forums Atbildes Last Post
Dzīvesvietas laulātajiem īru pilsoņu - zīmogs 4 Cormac Visa / darba atļauja / Zaļās kartes jautājumi 4 27-08-2010 04:42
ES-1 Uzturēšanās laulātajiem (kāds cits, kas tur ????) crzylotte Visa / darba atļauja / Zaļās kartes jautājumi 5 16-03-2009 08:37
nevoie de un loc de muncă bun în Irleand tiby25 Darbs Īrijā 0 2007/12/09 11:33
Starptautiskā Sieviešu grupas, kas Irleand NewtoTown Housemate / Social & Friendship 0 14-01-2007 17:30
Nožēlojamo stāvokli ārvalstu laulāto izvirzīts Whaah Vivir en España 0 26-06-2006 09:58

Visi laiki ir GMT +1. Pašlaik tiek 04:23.

Web dizains Īrija - DroneDesign.com
vB Enterprise Translator izveidota ar NLP-Er
VBulletin ® Versija 3.8.1
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization, ko vBSEO 3.0.0
(C) NewtoTown.ie 2008