Homepage

Moving to Ireland Homepage - NewtoTown.ie
Condiţii de viaţă în Irlanda. Mutare în Irlanda pentru a lucra. viză irlandeză şi trăiesc în forumurile de discuţii Irlanda.

Traduceri automate (powered by Google):
Bulgarian Chinese Czech Dutch English Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Condiţii de viaţă în Irlanda - NewtoTown.ie > Viaţa în Irlanda > Condiţii de viaţă în Irlanda

Reply

Thread Tools Căutaţi în acest Subiect Moduri de afişare
Old 06-02-2010, 22:46   #1 (Permalink)
LibertyMan78
Junior membre

Alăturaţi-vă Data: ianuarie 2010
Multumesc: 0
Mulţumit de 0 ori din 0 Mesaje
LibertyMan78 is on a distinguished road
Default Aviz cu privire la Cel mai bun Locuri de a trăi

Aş dori să încercaţi şi să obţină un feedback pic pe unde oamenii cred că cele mai bune locuri de a trăi în Irlanda? Prietena mea este de 30 şi eu sunt 32. Nu avem nici copii si nici planuri de a avea orice. Eu conduc o afacere online şi de a lucra de acasa. Nu suntem siguri ce ea va trebui sa facem acolo. Ne place natura, dar nu vreau să fie izolate undeva. Am auzit atât Cork şi Galway sunt minunate şi din poze am vazut si clipurile video de pe YouTube, acestea nu arata grozav! Apoi, din nou, oamenii spun plouă mai mult pe coasta de vest. Wicklow pare destul de prea frumos.

Opiniile? Pro Contra?

PS - Am de gând să faci un Homestay timp de aproximativ o lună în timp ce cautam un apartament acolo. Chiar acum nu ştim nici măcar ce oraş ne interesează doar cam în căutare de idei pentru a studia online, astfel încât orice intrare ar fi grozav!
LibertyMan78 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Căutaţi în acest Subiect
Căutaţi în acest Subiect:

Cautare avansata
Moduri de afişare

Fire similare
Fir Thread Starter For Răspunsuri Ultimul mesaj
Locuri pe aproape 150 de cursuri de gând abegging, spune CAO Newshound Novice 1 05-09-2008 Trei şi 21 seara
Cel mai bun Locuri de a trăi? johnchel Mutarea în Irlanda 2 05-04-2008 09:58
Avizul de americani NotAModeGirl Condiţii de viaţă în Irlanda 5 19-12-2007 15:44
Bună ziua, am întrebări ... şi un aviz IrishLover Mutarea în Irlanda 3 06/06/2007 09:52
Marea Locuri de muncă în Irlanda 2007 Sinead De lucru în Irlanda 0 28-02-2007 11:56

Vsi časi so GMT +1. Danes je 17:27.

Web design Irska - DroneDesign.com
Traduse andra språk tack vare NLP-Er