| | #1 (permalink) |
| Junior države Join Date: januar 2010 Kraj: Dublin
Hvala: 0
Zahvalil 0 Times pri 0 Posts
Rep Power: 8 | Moje stanje: Sem bil na Irskem in izklop za več kot 2 leti. Jaz sem American in moj partner je nizozemski (ona je bila živi na Irskem, saj je bila 12). Smo bili skupaj za 2 + let, vendar smo šele na isti zakupa za 1 leto 2 meseca. Nisem bil na prejšnji najemne pogodbe, čeprav sem prebival z njo. Ne morem biti zunaj na zakup, kot sem bil tu kot obiskovalec in ni imela več PPS. Imam post sega do maja 2008. Če ga lahko najdem, morda sem post od Vodafone (sem bil pred-plačilo) na tem naslovu segajo v januar 2008. Ona je pred kratkim izgubila službo, vendar se je začela iti svobodni. Vendar pa je trenutno niso registrirane za samozaposlitev. To je prepozno, da bi dobili ta dopis kot moramo predložiti zahtevek asap kot moj trenutni dovoljenje poteče konec leta februar 2010. Ona ima dovolj sredstev, da dokaže ona je samozadostna. Oba sva zavarovanje kartic. Ali smo samo poslali kopijo kartice? Mi smo tako pisanje pisem, saj so njeni starši in prijatelj naš. Smo res potrebujejo le vizum til junij / julij 2010, bomo se preselil v Združeno kraljestvo za mene, da študija. Mi ne moremo premakniti pred junijem 2010 kot naš najem ne poteče til 8. junij 2010. Plus, sem slišal, da so zares strogo na EEA2 app, čeprav lahko ostanem kot obiskovalec za 6 mesecev. Ali kdo ve, če imamo kaj bo zadostovalo? Kako dolgo bo EU1 vlogo sprejela? Sem opazil, da tiste, ki uporabljajo za stamp4 skozi DeFacto odnosov z irsko nacionalno so prejemali odgovoriti v roku 2-4 tednov. Jaz sem samo skrbi, da če se bomo zavrnili, moram kam iti. Dokler smo prejeli potrditev in sem dal žig, da ostanejo (ne potrebujejo delovno dovoljenje, kot sem svobodni skozi ZDA) bomo v redu. Vedeti pa je treba nekaj, da nas veže v til junij / julij. Vsak misli? Hvala vnaprej. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Join Date: junij 2007
Se je zahvalil 23-krat v 23 Posts
Če lahko dokažete, da ste finančno samozadostna in imeti ustrezno zasebno zdravstveno zavarovanje, zakaj ne samo prosil za dovoljenje, da ostanejo na Irskem do junija 2010? Kakšen je vaš trenutni status? Kot je za razstavljanje vaših zakup, jaz ne bi skrbite preveč o tem - še nisem slišal za najemodajalca, ki najemniku na sodišče za razbijanje najem. Bodite pripravljeni, da izgubite vaš polog, vendar vam ne bo treba vleči s civilnimi sodišči. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
Jaz sem trenutno na Stamp1A (pripravnik računovodja), vendar sem spustil nazaj v oktober kot sem ni prenesel vse moje izpite. I je bila dana in podaljšek do konca februar poskusiti in opraviti resit, vendar sem lahko manj skrbi. Vzel sem službo, kot sem potrebovala eno in je bilo tisto, kar sem lahko našel, plus mi je pomagal, da ostane na Irskem z mojim partnerjem. Upal sem, da mi bo všeč, vendar je bilo duša odvajanje dela na Big4, in nisem mogel osredotočiti na nič. Zdaj grem v poučevanje, in kot je poleg nemogoče dobiti učiteljevega dela, na Irskem, sem se uporabljajo, in bil sprejet na tečaj v Angliji. Nisem prepričan, da bi jaz dovolil, da ostane do junija 2010. Plus, lahko da moram ostati do julija 2010. To bo odvisno od tega, ali moj, ki sem EEA2 ali bi morala dobiti študenta vizum za Združeno kraljestvo. Ive 'zgubljen, preden sprašuješ o dovoljenje za prebivanje kot obiskovalka in je rekel, da ne bi mogla dovoliti to dovoljenje, čeprav sem bila samozadostna in je VHi Plan B možnost. Da sem morala dovolj je bilo. Mi sliki EU1 app je najboljša možnost. Kot partner, jaz sem samo 1 leto žig, da je treba vsako leto obnoviti. Bi bilo pametno pisati v mojem EU1 app, da sem samo videti, da še za 6 mesecev? Jaz sem negotov, kaj napisati v pismu. Razveseliti. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
Smo oddali vlogo od približno 2 tedni. Naši dokumenti so bili vrnjeni in smo bili izdani pismo za GNIB za mene, da prejmejo 6 mesecev Žig 4, ki je bil izdan brez kakršnih koli težav. Kot je za moj partner EU, je morala prijaviti pri FAS kot iskalec zaposlitve in predloži registracijo pismo priseljevanja. Upajmo, da bo vse dobro iti in bomo dobili Žig 4EUFAM. Bravo! Jaz sem trenutno iščejo delo zdaj. Upam, da bomo dobili pozitiven rezultat hitro. To bi vsekakor bilo lepo vedeti. |
| | |
| Sponsored Links |
| Thread Tools | Išči po tej Thread |
| Prikaži Načini | |
| |
| | ||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovorov | Last Post |
| Neporočeni pari VISA? | tigerpie | Visa / delovno dovoljenje / zelene karte vprašanja | 12 | 21-04-2010 11:23 |
| Enterance Visa za DeFacto Partner? | Jake | Selitev v Irsko | 1 | 20-10-2009 21:28 |
| POMOČ: Australian z irskimi Partner | vic85 | Selitev v Irsko | 1 | 2008/06/12 11:47 |
| Zunajzakonska partnerja? | Johnson | Visa / delovno dovoljenje / zelene karte vprašanja | 4 | 20-10-2008 15:15 |
| Partner Visa | Bjorn | Visa / delovno dovoljenje / zelene karte vprašanja | 3 | 28-05-2008 05:56 |