| |||||||
| Регистар | Питања и одговори | Социјалне групе | Календар | Претраживање | Данашње Поруке | Обележи форуме као прочитане |
| | Тхреад Тоолс | Претражи овај Тхреад | Приказ Модови |
| | #1 (Пермалинк) |
| Јуниор Мембер Јоин Дате: Ауг 2007
Поруке: 6
Хвала: 0
Захваљено 0 пута у 0 Постова
Реп Поуер: 31 | Ја сам о томе да се пресели у Каван, и имати био хандсоме за посао као луда места. Имам 18 година искуства у оба Ментално здравље и здравља и социјалне заштите поља. Мој последњи посао овде у Великој Британији је као Хоме Царе Манагер-а, се било ко имати било који савет где могу почети у потрази за сличан посао. Ја сам срећан да урадите нешто стварно, али би волео да остане у мом изабрао области рада. Да ли постоје центри за посао? моје последње посете - нисам могао пронаћи. Ја сам био који тражи мрежу, али ништа до сада. Ако било ко тамо зна било конкурса - јавите ми. Имам прилично импресивна биографија! Ако живите / радите у Каван, Ферманагх, Монахан и кноткле над било који посао у наведеним областима - молим вас јавите ми! Било каква помоћ много поштовати. Хвала, Ема |
| | |
| | #2 (Пермалинк) |
| Администратор Јоин Дате: Јан 2006 Локација: Дублин, Ире
Поруке: 212
Захваљено 1 Тиме ин 1 Пост
Реп Поуер: 10 |
Хи Ема Регистрација или Пријава Погледај овај линк би вам требало дати добар почетак. То је званични сајт здравствене службе Извршног. Такође, треба пробати опште сајтовима као што су запошљавање Регистрација или Пријава Погледај овај линк Регистрација или Пријава Погледај овај линк јер они увек имају одељак за здравствене раднике. Ирски Тимес и Независне новине носи великих делова на пословима здравствене заштите сваке недеље. Иди на Регистрација или Пријава Погледај овај линк и Регистрација или Пријава Погледај овај линк То би требало да добили сте га почели!
__________________ Ако контактирате сервис који сте видели се помињу на овом веб заборавите да споменем НевтоТовн.ие --------------------------------- Ово постављање је припремљен само као водич. Стручни савет увек треба узимати пре делује на информације садржане у овом објављивања. НевтоТовн.ие не прихвата одговорност за било какве директне или последичне губитке или штету насталу лица која су поступала по такав савет или препорука Шинејд --------------------------------- Админ Живети у Ирској - хттп://ввв.НевтоТовн.ие |
| | |
| | #4 (Пермалинк) | |
| Јуниор Мембер Јоин Дате: Апр 2009
Žinutės: 2
Захваљено 0 пута у 0 Постова
Реп Поуер: 0 | Цитат:
цолинсхав1@иахоо.цом Ако желите да одговорите. Много хвала. Нада све је добро ишао. Пени | |
| | |
| Спонзорирани линкови |
| Тхреад Тоолс | Претражи овај Тхреад |
| Приказ Модови | |
| |
| | ||||
| Нит | Тему Започео | Форум | Одговора | Последња порука |
| Здравство униформе | леоние | Рад у Ирској | 0 | 09-11-2008 08:42 ПМ |
| МОЛИМО ВАС ДА НЕ слати АУ паир ПОСАО ПОСАО ИЛИ ЗАХТЕВА ОВДЕ | НевтоТовн | Центар за запошљавање | 2 | 07-08-2008 14:10 |
| Добијање здравствене заштите, здравствено осигурање | таллдринковатер | Који живе у Ирској | 15 | 28-06-2008 10:36 АМ |
| НАКОН СВЕ ТРАЖИ СЕ ПОСАО ПОСАО И ОГЛАСИ У НЕВТОТОВН.ИЕ / Аупаир | НевтоТовн | Ау Паир у Ирској | 0 | 14-05-2007 06:02 АМ |
| Здравствена заштита у Ирској | НевтоТовн | Који живе у Ирској | 0 | 28-03-2006 01:29 |