Homepage

Moving to Ireland Homepage - NewtoTown.ie
Життя в Ірландії. Перемістити до Ірландії на роботу. Ірландська віза і проживання в форумах Ірландії обговорення.

Автоматичний переклад (живлення від Google):
Bulgarian Chinese Czech Dutch English Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Життя в Ірландії - NewtoTown.ie > Життя в Ірландії > Життя в Ірландії

Reply

Опції теми Пошук цій темі Режими відображення
Old 05-02-2010, 2:54 вечора   #1 (Постійне посилання)
T97
Junior Member

Спасибі: 0
Подякували 1 раз на 1 повідомлення
Rep Потужність: 11
T97 is on a distinguished road
Default Відмінники в Дубліні (місцевих)

Привіт, Мій чоловік і я йдемо додому, в 3 милях, де ми знаходимося в даний час проживає, (а смішно, але ми хочемо стати ближче до Дарт). У нас немає машини, і було цікаво, якщо хто-небудь знає, доступних Місцевим двигуном, що означає "короткий" відстані? Ми не маємо багато меблів переїхати, але у нас є багато одягу і книг, і я не думаю, що це буде вписуватися в таксі. Нам потрібно допомогти з проведенням нашого харчування (я в біді і не може надати велику допомогу з ліфтинг), тому ми найняти вантажників. Будь-які рекомендації будуть всіляко вітаємо.

Спасибо заранее!
T97 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 23-04-2010, 12:43 ранку   #2 (Постійне посилання)
jt12345
Junior Member

Спасибі: 0
Подякували 0 раз в 0 повідомленнях
Rep Потужність: 0
jt12345 is on a distinguished road

Підприємство оренду Ван ваше дешеве рішення. Оренда ван на день і зробити кілька поїздок, а потім звернутися за допомогою в 1 або 2 друзів.
jt12345 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Опції теми Пошук цій темі
Пошук цій темі:

Розширений пошук
Режими відображення

Подібні нитки
Нитка Автор Форум Відповіді Останнє повідомлення
Голосувати на місцевих виборах poonkave Життя в Ірландії 1 03-06-2009 9:05 ранку
Іммігранти стикаються з перешкодами при голосуванні на місцевих виборах Газетяр Новини 0 20-04-2009 7:28 ранку
Переміщення через все місто, де знайти місцеві двигуном? seanl Життя в Ірландії 4 30-05-2008 12:18 вечора

Часовий пояс GMT +1. Час 5:26 вечора.

Веб-дизайн Ірландія - DroneDesign.com
Б. підприємство по Перекладач НЛП-Ер
Працює на Довідка ® Version 3.8.1
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Пошукова оптимізація по vBSEO 3.0.0
(С) 2008 NewtoTown.ie