Homepage

Moving to Ireland Homepage - NewtoTown.ie
Життя в Ірландії. Перемістити до Ірландії на роботу. Ірландська віза і проживання в форумах Ірландії обговорення.

Автоматичний переклад (живлення від Google):
Bulgarian Chinese Czech Dutch English Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Життя в Ірландії - NewtoTown.ie > Життя в Ірландії > Життя в Ірландії

Reply

Опції теми Пошук цій темі Режими відображення
Old 11-10-2008, 9:13 ранку   #1 (Постійне посилання)
poonkave
Junior Member

Спасибі: 0
Подякували 0 раз в 0 повідомленнях
Rep Потужність: 25
poonkave is on a distinguished road
Default Оренда Облік Не прийнято це означає?

"Плата допомога не приймаються 'є загальною умовою, що я бачив в житлових приміщеннях здачі в оренду. WHT це реально значить?
Щось робити з стверджуючи, податковий кредит?
спасибі
poonkave is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 11-10-2008, 12:51 вечора   #2 (Постійне посилання)
Рахіль
Addict сайту!

Розташування: Корк, Ірландія
Повідомлення: 328
Подякували 1 раз на 1 повідомлення
Rep Потужність: 67
rachel is on a distinguished road

я думаю, що це означає, що вони не згодні з вашою орендної плати, що отриманий від соціальних welfare.in Іншими словами, соціальне забезпечення платить орендну плату для вас ...
rachel is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 14-10-2008, 1:31 вечора   #3 (Постійне посилання)
Vikingdub
Уповільнювач

Повідомлення: 691
Подякували 23 раз в 23 повідомлень
Rep Потужність: 103
Vikingdub is on a distinguished road

Рейчел є правильним, оренда Посібник соціального платежу добробуту людей, що знаходяться в отриманні тій чи іншій формі соціальної допомоги соціального забезпечення. Багато поміщиків не братиме допомоги по ряду причин, включаючи, посібник менше орендної плати, орендодавець не хоче безробітних мешканців, допомога виплачується орендарю, а не господар і де орендар не проходить орендної плати орендодавець може бути надзвичайно важко зібрати назад оренду і це, це тривалий і дорогий процес законно виселити орендаря.
Vikingdub is offline  
Reply With Quote
Old 15-12-2008, 1:36 ранку   #4 (Постійне посилання)
СЮЗЪН
Гість

Default Г-жа

Оренда допомога може виплачуватися безпосередньо орендодавцю. Він знаходиться на формі. Легше отримати орендодавцю орендну плату, за винятком допомоги, якщо ви галочку, що варіант форми.

Reply With Quote
Рекламні посилання
Old 19-04-2010, 11:17 вечора   #5 (Постійне посилання)
Незареєстрований
Гість

Я намагаюся зняти будинок в оренду допомоги, і я думаю, що поміщики розглянути peopole в оренду, як посібник для ледачих, щоб працювати або тому, що ми не маємо справу вони думають, чому ми не отримали 1, якщо ми шукаємо роботу. Мені сказали, що один поміщик мав проблеми з орендною платою посібник, щоб він не прийняв його ще раз, у мене ніколи не було проблемою. Деякі поміщики сказати підійде професіоналам, я чим відрізняється від тих, хто в даний час має роботу. я був redudant, а потім захворів.

Reply With Quote
Old 20-04-2010, 10:58 ранку   #6 (Постійне посилання)
Vikingdub
Уповільнювач

Повідомлення: 691
Подякували 23 раз в 23 повідомлень
Rep Потужність: 103
Vikingdub is on a distinguished road

Боюся, ви нічого не можу вдіяти з цим інших, ніж намагатися знайти господаря, хто візьме оренду посібник. Там завжди було питання з орендодавцями приймати орендарів з орендою посібники, деякі, можливо, мав невдалий досвід роботи в минулому, і я, звичайно, знаю ситуації, коли орендарі, які були в отриманні оренди допомога не вдалося передати це на користь поміщика залишивши йому мало вибору, окрім як витрачати значні суми на оплату юридичних послуг з виселення орендарів з absolutley немає надії повернути орендну плату. Інші поміщики не зареєстровані ні PRTB чи з доходу і не хотів би створити на папері.

Я вважаю, що ви йдете в один (або більше) в оренду установ, привести посилання з вашого колишнього господаря (ів) і згоду на допомога виплачується безпосередньо хазяїн, і нехай агент робити свою роботу. Агенти, які поміщиків візьме оренду допомоги і яка не буде.
Vikingdub is offline  
Reply With Quote
Old 08-08-2010, 3:19 вечора   #7 (Постійне посилання)
alan013
Гість

Unhappy їм відшукати його так важко знайти місце

допомоги та надання консультацій їм відшукати його так важко знайти місце, яке приймає оренду allowence
я дивився в Leixlip, Кулмін, Клонсілла, автомобіль penderstown, Аштаун там всі місця в Ірландії Дубліні 15 області. і їм Ment бути виїзду до 30 серпня їм отримати так підкреслили

Reply With Quote
Reply

Опції теми Пошук цій темі
Пошук цій темі:

Розширений пошук
Режими відображення

Подібні нитки
Нитка Автор Форум Відповіді Останнє повідомлення
Bagaglio consentito alla Irish Airlines, ecc .. talldrinkowater Переїзд в Ірландії 7 21-05-2008 8:40 вечора
оренда micgia Життя в Ірландії 1 05-06-2007 17:59
Повернутися до Навчальний посібник Whaah Робота в Ірландії 0 28-03-2007 11:02 утра
Оренда Книжки NewtoTown Життя в Ірландії 0 27-03-2006 4:47 вечора

Часовий пояс GMT +1. Час 6:51 вечора.

Веб-дизайн Ірландія - DroneDesign.com
Автоматичний переклад створений з НЛП-ER
Працює на Довідка ® Version 3.8.1
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Пошукова оптимізація по vBSEO 3.0.0
(С) 2008 NewtoTown.ie