| | #1 (Постійне посилання) |
| Junior Member Реєстрація: червень 2008
Спасибі: 0
Подякували 0 раз в 0 повідомленнях
Rep Потужність: 25 | Щось робити з стверджуючи, податковий кредит? спасибі |
| | |
| | #2 (Постійне посилання) |
| Addict сайту! Реєстрація: серпень 2007 Розташування: Корк, Ірландія
Повідомлення: 328
Подякували 1 раз на 1 повідомлення
Rep Потужність: 67 |
я думаю, що це означає, що вони не згодні з вашою орендної плати, що отриманий від соціальних welfare.in Іншими словами, соціальне забезпечення платить орендну плату для вас ...
|
| | |
| | #3 (Постійне посилання) |
| Уповільнювач Реєстрація: червень 2007
Повідомлення: 691
Подякували 23 раз в 23 повідомлень
Rep Потужність: 103 |
Рейчел є правильним, оренда Посібник соціального платежу добробуту людей, що знаходяться в отриманні тій чи іншій формі соціальної допомоги соціального забезпечення. Багато поміщиків не братиме допомоги по ряду причин, включаючи, посібник менше орендної плати, орендодавець не хоче безробітних мешканців, допомога виплачується орендарю, а не господар і де орендар не проходить орендної плати орендодавець може бути надзвичайно важко зібрати назад оренду і це, це тривалий і дорогий процес законно виселити орендаря.
|
| | |
| | #4 (Постійне посилання) |
| Гість
|
Оренда допомога може виплачуватися безпосередньо орендодавцю. Він знаходиться на формі. Легше отримати орендодавцю орендну плату, за винятком допомоги, якщо ви галочку, що варіант форми.
|
| |
| Рекламні посилання |
| | #5 (Постійне посилання) |
| Гість
|
Я намагаюся зняти будинок в оренду допомоги, і я думаю, що поміщики розглянути peopole в оренду, як посібник для ледачих, щоб працювати або тому, що ми не маємо справу вони думають, чому ми не отримали 1, якщо ми шукаємо роботу. Мені сказали, що один поміщик мав проблеми з орендною платою посібник, щоб він не прийняв його ще раз, у мене ніколи не було проблемою. Деякі поміщики сказати підійде професіоналам, я чим відрізняється від тих, хто в даний час має роботу. я був redudant, а потім захворів.
|
| |
| | #6 (Постійне посилання) |
| Уповільнювач Реєстрація: червень 2007
Повідомлення: 691
Подякували 23 раз в 23 повідомлень
Rep Потужність: 103 |
Боюся, ви нічого не можу вдіяти з цим інших, ніж намагатися знайти господаря, хто візьме оренду посібник. Там завжди було питання з орендодавцями приймати орендарів з орендою посібники, деякі, можливо, мав невдалий досвід роботи в минулому, і я, звичайно, знаю ситуації, коли орендарі, які були в отриманні оренди допомога не вдалося передати це на користь поміщика залишивши йому мало вибору, окрім як витрачати значні суми на оплату юридичних послуг з виселення орендарів з absolutley немає надії повернути орендну плату. Інші поміщики не зареєстровані ні PRTB чи з доходу і не хотів би створити на папері. Я вважаю, що ви йдете в один (або більше) в оренду установ, привести посилання з вашого колишнього господаря (ів) і згоду на допомога виплачується безпосередньо хазяїн, і нехай агент робити свою роботу. Агенти, які поміщиків візьме оренду допомоги і яка не буде. |
| | |
| | #7 (Постійне посилання) |
| Гість
|
допомоги та надання консультацій їм відшукати його так важко знайти місце, яке приймає оренду allowence я дивився в Leixlip, Кулмін, Клонсілла, автомобіль penderstown, Аштаун там всі місця в Ірландії Дубліні 15 області. і їм Ment бути виїзду до 30 серпня їм отримати так підкреслили |
| |
| Опції теми | Пошук цій темі |
| Режими відображення | |
| |
| | ||||
| Нитка | Автор | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Bagaglio consentito alla Irish Airlines, ecc .. | talldrinkowater | Переїзд в Ірландії | 7 | 21-05-2008 8:40 вечора |
| оренда | micgia | Життя в Ірландії | 1 | 05-06-2007 17:59 |
| Повернутися до Навчальний посібник | Whaah | Робота в Ірландії | 0 | 28-03-2007 11:02 утра |
| Оренда Книжки | NewtoTown | Життя в Ірландії | 0 | 27-03-2006 4:47 вечора |