| | #1 (Постійне посилання) |
| Junior Member Реєстрація: лютий 2010
Grazie: 1
Подякували 0 раз в 0 повідомленнях
Rep Потужність: 0 | м. у проведенні шаблон для нової ролі, яка б грунтувалася з Санкт Пірс Буду вдячний, якщо деякі покажчики стосується де відповідне місце, щоб жити, що це не більше ніж 20 хвилин на автобус або поїзд з цього району і також досить зручним в аеропорт. Приємно імущими, але не є необхідною, гідною клубу регбі в приголомшливі відстань, пара гідних місцевих пабів, деякі зелень (якщо це не дуже багато). Спочатку Орендувати номер у спільному домі, але з метою приєднання сім'ї після 3 місяців або близько того. Ви хлопця перед надходженням у школу, так що, безсумнівно, буде розгляд теж. Велике спасибі Громадина |
| | |
| | #2 (Постійне посилання) |
| Уповільнювач Реєстрація: червень 2007
Повідомлення: 663
Спасибі: 0
Подякували 21 раз в 21 повідомлень
Rep Потужність: 99 |
Клонтарфе звуки аж до вашій вулиці, у громадському транспорті, деякі цікаві бари і села атмосфера, Регбі-клуб, в парках і на узбережжі. Подивитися на Daft.ie проживання. Школи є ще одним altogehter ігри з м'ячем, в залежності від того, яку школу ви шукаєте, державні, приватні, релігійні, світські (або, що відбувається на світських в Ірландії) Куди ви йдете? |
| | |
| Завдяки Vikingdub від: |
| | #3 (Постійне посилання) |
Rep Потужність: 0 |
Im Джок, місіс громадина є словацька, ми буде приходити з Швейцарії, так Mk II трохи плутають стосується Мови. Regards освіти, державні та світські можливо ... він отримує достатньо релігії від бабусь і дідусів ... велике спасибі. Доведеться дивитися на свою пропозицію, виходячи з західного узбережжя, будучи поруч з морем буде реальна користь. Очевидно, було подивитися на регбі клуб першого і що окуляри ... ![]() Ура |
| | |
| | #4 (Постійне посилання) |
Rep Потужність: 0 |
Невеликі опуклості на цей один ... можливість виглядає так, як це thopugh назустріч позитивний результат ... Тепер моя наступна завдання полягає в пошуку короткострокових орендоване житло для себе ... Я спочатку буде Орендувати кімнату в комунальній квартирі, а я буду робити shedload подорожі протягом перших 6 тижнів і місіс нахабна брехня і Mk II буде перебувати за якийсь час, поки я не отримати собі в ногу. Кого-небудь є хороші поради, як мені потрібно робити це віддалено, через інтернет / телефон (хоча і буде просити компанії HR про допомогу, і, коли позиція підтверджена). Спасибі |
| | |
| Sponsored Links |
| Опції теми | Пошук цій темі |
| Режими відображення | |
| |
| | ||||
| Нитка | Автор | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Siirtyvät Dublin | MadMax | Переїзд в Ірландії | 1 | 22-01-2010 8:18 вечора |
| Переміщення з GF на WHV ... | newsense | Paggawa sa Ireland | 1 | 18-12-2009 11:52 ранку |
| Ajattelen Muuttaminen Irlantiin?. | andrew149 | Переїзд в Ірландії | 4 | 12-01-2009 8:30 ранку |
| Muuttaminen .... | sooz | Переїзд в Ірландії | 2 | 29-12-2008 18:17 |
| μετεγκαθίστανται σε Cavan | emmad | Переїзд в Ірландії | 3 | 2007/12/11 7:34 вечора |