Homepage

Moving to Ireland Homepage - NewtoTown.ie
Життя в Ірландії. Перемістити до Ірландії на роботу. Ірландська віза і проживання в форумах Ірландії обговорення.

Автоматичний переклад (живлення від Google):
Bulgarian Chinese Czech Dutch English Filipino Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Go Back   Життя в Ірландії - NewtoTown.ie > Життя в Ірландії > Переїзд в Ірландії

Reply

Опції теми Пошук цій темі Режими відображення
Old 06-02-2010, 12:21 вечора   #1 (Постійне посилання)
"Ворожа громадина"
Junior Member

Illywhacker's Avatar

Grazie: 1
Подякували 0 раз в 0 повідомленнях
Rep Потужність: 0
Illywhacker is on a distinguished road
Default Потенційно переїзду в Дублін

Я хотів би займатися "вулик" розум, який Ньютаун на наступному.

м. у проведенні шаблон для нової ролі, яка б грунтувалася з Санкт Пірс

Буду вдячний, якщо деякі покажчики стосується де відповідне місце, щоб жити, що це не більше ніж 20 хвилин на автобус або поїзд з цього району і також досить зручним в аеропорт.

Приємно імущими, але не є необхідною, гідною клубу регбі в приголомшливі відстань, пара гідних місцевих пабів, деякі зелень (якщо це не дуже багато).

Спочатку Орендувати номер у спільному домі, але з метою приєднання сім'ї після 3 місяців або близько того. Ви хлопця перед надходженням у школу, так що, безсумнівно, буде розгляд теж.

Велике спасибі

Громадина
Illywhacker is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 06-02-2010, 8:14 вечора   #2 (Постійне посилання)
Vikingdub
Уповільнювач

Повідомлення: 663
Спасибі: 0
Подякували 21 раз в 21 повідомлень
Rep Потужність: 99
Vikingdub is on a distinguished road

Клонтарфе звуки аж до вашій вулиці, у громадському транспорті, деякі цікаві бари і села атмосфера, Регбі-клуб, в парках і на узбережжі. Подивитися на Daft.ie проживання. Школи є ще одним altogehter ігри з м'ячем, в залежності від того, яку школу ви шукаєте, державні, приватні, релігійні, світські (або, що відбувається на світських в Ірландії)

Куди ви йдете?
Vikingdub is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Завдяки Vikingdub від:
Old 07-02-2010, 7:34 ранку   #3 (Постійне посилання)
"Ворожа громадина"
Junior Member

Illywhacker's Avatar

Im Джок, місіс громадина є словацька, ми буде приходити з Швейцарії, так Mk II трохи плутають стосується Мови.

Regards освіти, державні та світські можливо ... він отримує достатньо релігії від бабусь і дідусів ... велике спасибі.

Доведеться дивитися на свою пропозицію, виходячи з західного узбережжя, будучи поруч з морем буде реальна користь.

Очевидно, було подивитися на регбі клуб першого і що окуляри ...

Ура
Illywhacker is offline  
Reply With Quote
Old 19-02-2010, 1:54 вечора   #4 (Постійне посилання)
"Ворожа громадина"
Junior Member

Illywhacker's Avatar

Невеликі опуклості на цей один ... можливість виглядає так, як це thopugh назустріч позитивний результат ...

Тепер моя наступна завдання полягає в пошуку короткострокових орендоване житло для себе ... Я спочатку буде Орендувати кімнату в комунальній квартирі, а я буду робити shedload подорожі протягом перших 6 тижнів і місіс нахабна брехня і Mk II буде перебувати за якийсь час, поки я не отримати собі в ногу.

Кого-небудь є хороші поради, як мені потрібно робити це віддалено, через інтернет / телефон (хоча і буде просити компанії HR про допомогу, і, коли позиція підтверджена).

Спасибі
Illywhacker is offline  
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Опції теми Пошук цій темі
Пошук цій темі:

Розширений пошук
Режими відображення

Подібні нитки
Нитка Автор Форум Відповіді Останнє повідомлення
Siirtyvät Dublin MadMax Переїзд в Ірландії 1 22-01-2010 8:18 вечора
Переміщення з GF на WHV ... newsense Paggawa sa Ireland 1 18-12-2009 11:52 ранку
Ajattelen Muuttaminen Irlantiin?. andrew149 Переїзд в Ірландії 4 12-01-2009 8:30 ранку
Muuttaminen .... sooz Переїзд в Ірландії 2 29-12-2008 18:17
μετεγκαθίστανται σε Cavan emmad Переїзд в Ірландії 3 2007/12/11 7:34 вечора

Часовий пояс GMT +1. Час 5:26 вечора.

Веб-дизайн Ірландія - DroneDesign.com
Переклад на Мови інших завдяки НЛП-ER
Працює на Довідка ® Version 3.8.1
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd
Пошукова оптимізація по vBSEO 3.0.0
(С) 2008 NewtoTown.ie